Tisztelt Leendő Partnerünk!

Kérem olvassa el Cégünk rövid bemutatkozását, hiszen ez mindkettőnk számára a hasznos és megbízható partnerkapcsolat megteremtését segítheti elő.

A Battai Tibor Épületgépészeti Mérnökirodája Kft. 1992 óta működik folyamatosan és eredményesen. A céget PLAN-E Műszaki Tervező és Beruházó Kft. néven alapítottuk, s az 1999-ben történt névváltoztatás óta - teljes jogfolytonossággal - működünk Battai Kft. néven.

TEVÉKENYSÉGI KÖRÖK, JOGOSULTSÁGOK:

- Épületgépészeti tervezés
- Épületgépészeti tervellenőrzés
- Felelős műszaki vezetés
- Szakértés a következő területeken: épületgépészet, épületfizika, épületek energetikai tanúsítása, tűz elleni védelem, épületgépészet - igazságügyi szakértői tevékenység
- Épületgépészeti műszaki ellenőri tevékenység
- Épületgépészeti kivitelezési munkák (generál kivitelezés, fővállalkozás)
- Hőkamerás vizsgálatok
- Épületszerkezetek hőtechnikai jellemzőinek műszeres mérése

Állandó alvállalkozó partnereinkkel együttműködve az épületgépészet, sprinkler rendszerek és az épületvillamosság területét érintő valamennyi tervezési, szakértői, műszaki ellenőri és kivitelezési feladatot megbízható minőségben, a vállalt határidőre készítjük el.

Cégünk 2003. május 12-től az MSZ-EN-ISO 9001 szabvány szerint dolgozik.
Tanúsító szerv: ÉMI-TÜV SÜD

Cégünk 2012. december 1-én megkapta a Bisnode "A" tanúsítványt.
A Bisnode csoport Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója. A Bisnode minősítési rendszere több száz változót figyelembe véve, statisztikai és szakértői alapokon állapítja meg, melyek a legmegbízhatóbb vállalatok. Az összes gazdasági alanyt megvizsgálva, nemzetközi sztenderdek alapján, az országspecifikus sajátosságok beépítésével kerülnek kiválasztásra azon vállalatok, melyekkel az üzletkötés kockázata a legalacsonyabb, azaz Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartoznak. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 százaléka jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Igazságügyi Kodifikációs és Szolgáltatási Főosztály 2010. július 19-én kelt határozata alapján cégünk épületgépészeti igazságügyi szakértői tevékenységre jogosult, az igazságügyi szakértői névjegyzék szerinti nyilvántartási szám: 009355.